top of page
Image by Casey Horner

Din beste samarbeidspartner

Om Oss

Freber sin visjon er å være kundens beste samarbeidspartner når det gjelder produkt, kvalitet og kommunikasjon innenfor vårt fagfelt. Vi strekker oss langt for å skape de beste løsningene for hver enkelt kunde og prosjekt.

Vi har et sterkt fagteam innenfor elektronikk, batteri og energilagring. Sammen med leverandører og kunder finner vi de beste løsningene for hvert enkelt prosjekt. Freber har et stort fokus på energieffektivisering, bærekraft og innovasjon.

Vi har tverrfaglig fagkompetanse og har lang erfaring fra store prosjekter. Basert på fullstendig kundedesign, har Freber siden 1984 bygget opp et strategisk kontaktnett i Asia, Europa og USA med ISO sertifiserte produsenter. Hos disse har vi volumproduksjon med relevante godkjenninger innenfor segmentene medisin, forsvar og maritim sektor i tillegg til mange flere.

1984

Freber ble etablert i 1984, er et heleid norsk selskap og har sitt hovedkontor i Drammen. I 2021 kom HCA Melbye inn på eiersiden i Freber. Sammen skal vi styrke våre kjernevirksomheter innen rådgivning, skreddersydd design og produksjon av løsninger for energilagring, batteriløsninger, elektronikk-komponenter og spesialkabler.
 

Visjon

"Din beste samarbeidspartner"

 

Vår visjon er å bli kundens beste samarbeidspartner når det gjelder produkt, kvalitet, og kommunikasjon for kundetilpassede løsninger innenfor vårt fagfelt.

Dette oppnår vi ved å overholde våre forpliktelser overfor kunder og medarbeidere, samt samarbeide med de beste leverandører og produsenter innenfor våre segmenter.

Kundetilpasset løsning

Basert på fullstendig kundedesign har Freber siden starten i 1984 bygget opp et strategisk kontaktnett i Asia, Europa og USA med ISO sertifiserte produsenter. Hos disse har vi volumproduksjon, med relevante godkjenninger, blant annet innenfor områdene medisin, forsvar og maritim sektor.

Møterom.JPG
bottom of page