Om oss

Frebers ingeniører og kundeserviceteam har et godt og tett samarbeid med utviklere og ingeniører hos kunder både hjemme og ute. Vi tilbyr våre kunder designprosess fra A til Å med lokal prosjektledelse og support, 3D design, 3D prototype, testing og kundeservice med kort kommunikasjonslinje til våre kunder.
Vi har gjennom mange år utviklet vår kompetanse innen elektronikktilpasninger. En bransje i stadig endringer som har skapt et stadig større behov for kunnskap og tilpasningsevne. Freber ønsker å være en helhetlig leverandør og samarbeidspartner for kundene våre. Vi tror at våre kunder er tjent med å bruke oss tidlig i en utvikling/ planleggingsfase.

Organisasjon

Freber ble etablert i 1984 og har sitt hovedkontor i Drammen.
Freber er et heleid norsk selskap.

Basert på fullstendig kundedesign har Freber siden starten i 1984 bygget opp et strategisk kontaktnett i Asia, Europa og USA med ISO sertifiserte produsenter. Hos disse har vi volumproduksjon, med relevante godkjenninger, innenfor områdene medisin, forsvar og maritim sektor.Visjon

Det er Frebers visjon å bli :

 

kundens beste samarbeidspartner når det gjelder produkt, kvalitet og kommunikasjon for kundetilpassende løsninger innenfor vårt fagfeltDette gjøres ved å overholde våre forpliktelser overfor kunder og medarbeidere samt samarbeide med de beste leverandører og produsenter.