no en
Close
Main Image
Main Image

Engineeringstjenester og kundespesifikke løsninger

Skreddersydde løsninger for ditt produkt er det FREBER er best på
Se hva vi tilbyr

Energilagring

Morgendagens energikilde og energilagring er grønn
 
Vil du vite mer?
Avgjørende for oss var konkrete og raske svar på våre tekniske spørsmål om produktet.
Prisen var også konkurransedyktig!
Vladimir Klubicka, overingeniør NTNU
Wave
Avgjørende for oss var konkrete og raske svar på våre tekniske spørsmål om produktet.
Prisen var også konkurransedyktig!
Vladimir Klubicka, overingeniør NTNU
Side Image

Freber leverer energilagringssystemer (ESS) til Unibuss

Freber Elektronikk AS har inngått avtale med Unibuss AS om leveranse av moderne energilagringssystemer (ESS) for deres ladestasjoner i osloområdet og vil være en viktig del av ladeinfrastrukturen til de 183 nye elektriske bussene Unibuss vil sette i drift i april 2023.

Les mer om avtalen her 

Mobil ladetilhenger i bruk på byggeplass

Innfrir miljøkrav og effektiviserer hverdagen

 

En mobil ladetilhenger fra Freber er her i praktisk bruk på byggeplass. Hengeren flyttes med bil og lader den elektriske gravemaskinen der den står. Med kort vei fra maskin til grønt ladepunkt er dette både tidsbesparende og miljøvennlig, og arbeidshverdagen blir dermed forenklet, mer effektiv og ikke minst bidrar til utslippsfrie bygge- og anleggsplasser. Det stilles stadig flere og strengere krav til energiforsyningen på byggeplasser, attraksjoner og til arrangementer. Regjeringen sa i 2021 at de har som mål at byggeplasser i transportsektoren skal være fossilfrie innen 2025, og allerede nå stilles det i mange tilfeller spesielle krav i anbudsprosjekter til CO2 utslipp, støyforurensning og andre miljøfaktorer. Frebers mobile ladetilhengere kan brukes både on-grid og off-grid for å møte disse ønskene og kravene.

 

Vi tilpasser en mobil ladehenger utfra ditt behov til kapasitet og effekt – ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

 

Asgeir: 90168788 eller asgeir@freber.no

Roar: 95247052 eller roar@freber.no

Side Image

HCA Melbye inn på eiersiden i Freber

Freber Elektronikk AS styrker seg for videre vekst og har fått med seg HCA Melbye på eiersiden. Freber har med dette fått med seg en aktiv eier som vil være med for å satse videre innen våre kjernevirksomheter; rådgivning, skreddersydd design og produksjon av løsninger for energilagring, batteriløsninger, elektronikk-komponenter og spesialkabler.

Les hele pressemeldingen her
Side Image

Freber leverer mobile ESS-løsninger, fra små til store effekter og kapasiteter

Her har Malleus Maskin AS mottatt sin første ladetilhenger med 76 kWt lydløs, grønn energi og 66 kW med inverter kraft. Lade anleggsmaskinen når du kan, ikke når du må - og gjerne der den allerede står!


Les pressemeldingen om løsningen her...

Tadiran - sammenstilling hos Freber Elektronikk

Ny video ute på vår YouTube-kanal, med en kort presentasjon av våre muligheter for sammenstilling av batteripakker.
Side Image

Våre kunder

Frebers kunder er norske og internasjonale utviklere og produsenter knyttet til industri, forskning, forsvar, medisin, IT, kommunikasjon og telekom. Hovedfokus ligger i områder innenfor kabler, kabelkonfeksjonering, kontakter – også vanntette, støping, stansing, bokser og innkapslinger, pcb, membrantastaturer og verktøy, samt batteriteknologi utvidet også med GRØNN energi så som solcellepaneler og «fuel cell» basert på metanol.

Noen av våre leverandører

SFCuten
tadiranuten
ProDatauten
Eatepsuten
OKWny