no en
Close
Main Image
Main Image

Engineeringstjenester og kundespesifikke løsninger

Skreddersydde løsninger for ditt produkt er det FREBER er best på
Se hva vi tilbyr

Energilagring

Morgendagens energikilde og energilagring er grønn
 
Vil du vite mer?
Vi har tett kontakt med Frebers ingeniørteam og med deres innsikt og kunnskap om norsk batteriteknologi føler vi oss trygge på kvaliteten på batteripakkene de leverer.
Åge Grønningsæter, 4Subsea
Wave
Vi har tett kontakt med Frebers ingeniørteam og med deres innsikt og kunnskap om norsk batteriteknologi føler vi oss trygge på kvaliteten på batteripakkene de leverer.
Åge Grønningsæter, 4Subsea
Side Image

Freber søker ny medarbeider

Ønsker du å være med på en videre reise innenfor energilagring og batteriteknologi?
Freber søker etter en selvstendig og målrettet teknisk selger med bakgrunn fra teknisk og kommersielt arbeidsfelt. Blir du motivert av å jobbe med ny teknologi, bærekraft, fornybar energi og salg, er du riktig kandidat for oss. 

Se vår stillingsannonse på finn.no
Side Image

Ny daglig leder i Freber

Christin Lian tok over stillingen som daglig leder i Freber Elektronikk AS 1. januar 2023. Hun har nå noen gode uker bak seg med viktig erfaringsutveksling med fratredende Roar Lindseth og har allerede rukket å utmerke seg med engasjement og dedikasjon.

Christin har lang erfaring fra teknologi og ledelse og bringer med seg nye impulser til et Freber i vekst.

Les mer her
 
Side Image

Sol- og energilagringssystem i G20

Med solcelleanlegg på taket og peak shaving-system i kjelleren skal vi i Gråterudveien 20 teste ulike bruksområder for energilagringssystem.

Ønsker du å se et anlegg i drift, ta kontakt med oss!
Asgeir mob: 901 68 788, asgeir@freber.no
Freber sentralbord: 32 20 88 20, mailbox@freber.no

Les mer om systemet her
Side Image

ESS ladetilhenger til Agaia

Agaia er en av landets største landskapsentreprenører og setter søkelys på bærekraft, miljø og gjenbruk. De er opptatt av at det de leverer er i særklasse og best i bransjen, samtidig som det skal være bærekraftig også i fremtiden. Med en ladetilhenger fra Freber har de fått en norsk løsning for opplading av alt elektrisk utstyr fra en lokal leverandør som kan yte tett oppfølging.

Les mer her...
Side Image

Freber utvider avtalen med energilagringssystemer (ESS) til Unibuss

Freber Elektronikk AS har tegnet ytterligere en avtale om levering av 1.1MWh til Unibuss og deres prosjekter i Oslo, i tillegg til de 3.3MWh de allerede har lagt ordre på.

Les mer om avtalen her 

Mobil ladetilhenger i bruk på byggeplass

En mobil ladetilhenger fra Freber er her i praktisk bruk på byggeplass. Hengeren flyttes med bil og lader den elektriske gravemaskinen der den står. Med kort vei fra maskin til grønt ladepunkt er dette både tidsbesparende og miljøvennlig, og arbeidshverdagen blir dermed forenklet, mer effektiv og ikke minst bidrar til utslippsfrie bygge- og anleggsplasser.

Les mer om prosjektet her
Side Image

HCA Melbye inn på eiersiden i Freber

Freber Elektronikk AS styrker seg for videre vekst og har fått med seg HCA Melbye på eiersiden. Freber har med dette fått med seg en aktiv eier som vil være med for å satse videre innen våre kjernevirksomheter; rådgivning, skreddersydd design og produksjon av løsninger for energilagring, batteriløsninger, elektronikk-komponenter og spesialkabler.

Les hele pressemeldingen her

Tadiran - sammenstilling hos Freber Elektronikk

Ny video ute på vår YouTube-kanal, med en kort presentasjon av våre muligheter for sammenstilling av batteripakker.
Side Image

Våre kunder

Frebers kunder er norske og internasjonale utviklere og produsenter knyttet til industri, forskning, forsvar, medisin, IT, kommunikasjon og telekom. Hovedfokus ligger i områder innenfor kabler, kabelkonfeksjonering, kontakter – også vanntette, støping, stansing, bokser og innkapslinger, pcb, membrantastaturer og verktøy, samt batteriteknologi utvidet også med GRØNN energi så som solcellepaneler og «fuel cell» basert på metanol.

Noen av våre leverandører

SFCuten
tadiranuten
ProDatauten
Eatepsuten
OKWny