no en
Close
Main Image
Main Image

Engineeringstjenester og kundespesifikke løsninger

Skreddersydde løsninger for ditt produkt er det FREBER er best på
Se hva vi tilbyr

Energilagring

Morgendagens energikilde og energilagring er grønn
 
Vil du vite mer?
Freber er vår batterileverandør, og spiller en viktig rolle i utviklingen av ladesystemer og en miljøvennlig langsiktig tenkning.
Markus Lærum, Safe Cycling
Wave
Freber er vår batterileverandør, og spiller en viktig rolle i utviklingen av ladesystemer og en miljøvennlig langsiktig tenkning.
Markus Lærum, Safe Cycling
Side Image

ESS ladetilhenger til Agaia

Agaia er en av landets største landskapsentreprenører og setter søkelys på bærekraft, miljø og gjenbruk. De er opptatt av at det de leverer er i særklasse og best i bransjen, samtidig som det skal være bærekraftig også i fremtiden. Med en ladetilhenger fra Freber har de fått en norsk løsning for opplading av alt elektrisk utstyr fra en lokal leverandør som kan yte tett oppfølging.

Les mer her...
Side Image

Velkommen til Team Freber, Tobias Hordvei

Team Freber utvider salgsteamet innen batterier, omformere, brenseceller, og ønsker Tobias velkommen om bord. Tobias Shane Barrett Hordvei er 28 år, er fra Notodden og har Bachelor grad innen elkraftteknikk/elektro. Med hans bakgrunn, positive innstilling og ungdommelig pågangsmot har vi fått en lagspiller til for å kunne jobbe videre innen våre satsingsområder.
Tobias treffer du på mobil +47 482 46 366, og epost tobias@freber.no

Velkommen til oss!
Side Image

Freber utvider avtalen med energilagringssystemer (ESS) til Unibuss

Freber Elektronikk AS har tegnet ytterligere en avtale om levering av 1.1MWh til Unibuss og deres prosjekter i Oslo, i tillegg til de 3.3MWh de allerede har lagt ordre på.

Les mer om avtalen her 

Mobil ladetilhenger i bruk på byggeplass

En mobil ladetilhenger fra Freber er her i praktisk bruk på byggeplass. Hengeren flyttes med bil og lader den elektriske gravemaskinen der den står. Med kort vei fra maskin til grønt ladepunkt er dette både tidsbesparende og miljøvennlig, og arbeidshverdagen blir dermed forenklet, mer effektiv og ikke minst bidrar til utslippsfrie bygge- og anleggsplasser.

Les mer om prosjektet her
Side Image

HCA Melbye inn på eiersiden i Freber

Freber Elektronikk AS styrker seg for videre vekst og har fått med seg HCA Melbye på eiersiden. Freber har med dette fått med seg en aktiv eier som vil være med for å satse videre innen våre kjernevirksomheter; rådgivning, skreddersydd design og produksjon av løsninger for energilagring, batteriløsninger, elektronikk-komponenter og spesialkabler.

Les hele pressemeldingen her

Tadiran - sammenstilling hos Freber Elektronikk

Ny video ute på vår YouTube-kanal, med en kort presentasjon av våre muligheter for sammenstilling av batteripakker.
Side Image

Våre kunder

Frebers kunder er norske og internasjonale utviklere og produsenter knyttet til industri, forskning, forsvar, medisin, IT, kommunikasjon og telekom. Hovedfokus ligger i områder innenfor kabler, kabelkonfeksjonering, kontakter – også vanntette, støping, stansing, bokser og innkapslinger, pcb, membrantastaturer og verktøy, samt batteriteknologi utvidet også med GRØNN energi så som solcellepaneler og «fuel cell» basert på metanol.

Noen av våre leverandører

SFCuten
tadiranuten
ProDatauten
Eatepsuten
OKWny