top of page

Mobile løsninger

Frebers mobile hengerløsninger gir deg fleksibilitet med tanke på ladested og tilgjengelighet, enten det er sesongvariasjon på lokasjon eller tidsbegrenset behov ute på en byggeplass. Hengerne kundetilpasses i kapasitet og design utfra ønsker og behov.

ESS LADEHENGER leveres med innebygde batterier for enkelt å kunne levere strøm til elektriske biler og maskiner, for eksempel ute på bygge- og anleggsplasser. Med en mobil ladetilhenger kan biler og maskiner lades DER DE ER. Størrelse, kapasitet og tilkoblinger tilpasses behovet, innenfor en maksvekt på 3500kg. Velg fra 38 til 191kWt batteri-energi og opp til 150kW 3-fase nettspenning ut. Løsningen leveres med en skybasert servicetjeneste, varslingstjenester via SMS og epost, og har dessuten klimakontroll og slukkesystemer.

EV LADEHENGER er bygget for mobilitet, fleksibilitet og kvalitet. Velg ønsket antall og type ladebokser. AC ladere av type 2 eller type 3, med eller uten batteristøtte. Med en mobil EV-henger fra Freber kan du øke ladekapasiteten på sesongutsatte områder eller i forbindelse med større arrangementer. EV-hengere kan støttes med peak shave batterier, trackingenhet og 4G modem med egen UPS - alt etter ditt behov.

For mer informasjon
Asgeir Kolsrud: asgeir@freber.no, mob: +47 901 68 788

Morten Uhl Knudsen: morten@freber.no, mob: +47 906 72 744

Erik-Andre Bergan: erik-andre@freber.no, mob: +47 414 05 329

bottom of page