top of page
Image by Noah Buscher

Sustainability

Info Bærekraft

Frebers ingeniører og kundeserviceteam har et godt og tett samarbeid med utviklere og ingeniører hos kunder både hjemme og ute. Vi tilbyr våre kunder designprosess fra A til Å med lokal prosjektledelse og support, 3D design, 3D prototype, testing og kundeservice med kort kommunikasjonslinje til våre kunder.

Vi har gjennom mange år utviklet vår kompetanse innen elektronikktilpasninger. En bransje i stadig endringer som har skapt et stadig større behov for kunnskap og tilpasningsevne. Freber ønsker å være en helhetlig leverandør og samarbeidspartner for kundene våre. Vi tror at våre kunder er tjent med å bruke oss tidlig i en utvikling/ planleggingsfase.

Info bærekraft

Freber ble etablert i 1984 og har sitt hovedkontor i Drammen.
Freber er et heleid norsk selskap.

 

Info bærekraft

"å bli kundens beste samarbeidspartner når det gjelder produkt, kvalitet og kommunikasjon for kundetilpassende løsninger innenfor vårt fagfelt"

Dette gjøres ved å overholde våre forpliktelser overfor kunder og medarbeidere samt samarbeide med de beste leverandører og produsenter.

Info bærekraft

Basert på fullstendig kundedesign har Freber siden starten i 1984 bygget opp et strategisk kontaktnett i Asia, Europa og USA med ISO sertifiserte produsenter. Hos disse har vi volumproduksjon, med relevante godkjenninger, innenfor områdene medisin, forsvar og maritim sektor.

Energilagring brein bildet.png
bottom of page